Skip to content

Om Osteopathuset

Som osteopater i Stockholm jobbar vi med akuta smärttillstånd men även förebyggande. Vår utgångspunkt är att din kropp besitter självläkande egenskaper och den osteopatiska behandlingens mål är att skapa goda förutsättningar för detta.

Vi utför osteopatiska behandlingar och ger råd hur du själv kan förbättra din hälsa. Målet är att du ska bli fri från smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten som påverkar din livskvalitet negativt, exempelvis ryggskott, huvudvärk, migrän samt andra rygg- och nackbesvär.

Du är varmt välkommen till oss på Osteopathuset!

Osteopat

Anna-Lena Andlinger

2006 tog jag min examen vid Skandinaviska Osteopatskolan. För att ha behörighet att komma in på Skandinaviska osteopatskolan krävs två års medicinsk grundutbildning (80 poäng) och därefter följer Osteopatutbildning på fem år. Under åren 2009 och 2010 var jag kassör i svenska osteopatförbundet. Jag föreläser på Stockholm collage of Osteopathic Medicin. Jag arbetar efter osteopatins grundprinciper där man utgår ifrån att kroppen är en enhet med en naturlig kapacitet att balansera och läka sig själv.

E-post: annalena@osteopathuset.se

Osteopat

Sabine Stage

I januari 2020 tog jag examen från Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM) med Diploma of Osteopathy (D.O.). Den 4,5-åriga kursen inkluderade teoretisk och praktisk utbildning samt två års handledd tjänst vid skolans patientklinik.

Född och uppvuxen i Tyskland kom jag till Stockholm 2013. Jag är också utbildad arkitekt och arbetade många år på olika kontor i olika länder. Sedan min barndom har jag varit fascinerad av anatomi och hur kroppen fungerar, men också av tekniskt och praktiskt arbete med mina händer. I osteopatin fann jag den perfekta kombinationen.

Jag tar emot patienter på svenska, engelska och tyska. Välkommen!

E-post: sabine@osteopathuset.se

Osteopat

Pontus Sandberg

Jag tog examen som Osteopat D.O. från Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM) 2014. Jag är född och uppvuxen i Lund i Skåne och har sedan min examen arbetat i ett flertal städer i Sverige men fördelar numera min tid mellan Stockholm och Köpenhamn. Tidigare har jag även föreläst periodvis, dels på SCOM samt i egen regi.

Jag har alltid haft ett djupgående intresse för människan, både kropp och psyke. För mig erbjöd Osteopatin den mest omfattande, djupgående och logiska förklaringsmodellen för hur vi kan upprätthålla balans och hälsa. Som Osteopat är jag alltid lyhörd, inkännande och flexibel gentemot patientens behov.

E-post: pontus@osteopathuset.se

Nyhet 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vehicula sodales orci eu finibus. Maecenas interdum nec felis ut vulputate. Vestibulum tristique ullamcorper lacus, nec tincidunt turpis aliquet ut. Donec ut elit varius, porttitor orci nec, ultricies lacus. Quisque sit
Läs mer

Hej världen!

Välkommen till WordPress. Detta är ditt första inlägg. Du kan redigera det eller ta bort det. Sedan är det bara att börja skriva! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vehicula sodales orci eu finibus. Maecenas interdum nec
Läs mer

Nyhetsbrev

Vi vill gärna dela vår kunskap, och erfarenheter med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vi vill gärna dela vår kunskap, och erfarenheter med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.