Skip to content

Om Osteopathuset

Som osteopater i Stockholm jobbar vi med akuta smärttillstånd men även förebyggande. Vår utgångspunkt är att din kropp besitter självläkande egenskaper och den osteopatiska behandlingens mål är att skapa goda förutsättningar för detta.

Vi utför osteopatiska behandlingar och ger råd hur du själv kan förbättra din hälsa. Målet är att du ska bli fri från smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten som påverkar din livskvalitet negativt, exempelvis ryggskott, huvudvärk, migrän samt andra rygg- och nackbesvär.

Du är varmt välkommen till oss på Osteopathuset!

Osteopat

Anna-Lena Andlinger

2006 tog jag min examen vid Skandinaviska Osteopatskolan. För att ha behörighet att komma in på Skandinaviska osteopatskolan krävs två års medicinsk grundutbildning (80 poäng) och därefter följer Osteopatutbildning på fem år. Under åren 2009 och 2010 var jag kassör i svenska osteopatförbundet. Jag föreläser på Stockholm collage of Osteopathic Medicin. Jag arbetar efter osteopatins grundprinciper där man utgår ifrån att kroppen är en enhet med en naturlig kapacitet att balansera och läka sig själv.

E-post: annalena@osteopathuset.se

Osteopat Anna-Lena Andlinger
Osteopat Sabine Stage

Osteopat

Sabine Stage

I januari 2020 tog jag examen från Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM) med Diploma of Osteopathy (D.O.). Den 4,5-åriga kursen inkluderade teoretisk och praktisk utbildning samt två års handledd tjänst vid skolans patientklinik.

Född och uppvuxen i Tyskland kom jag till Stockholm 2013. Jag är också utbildad arkitekt och arbetade många år på olika kontor i olika länder. Sedan min barndom har jag varit fascinerad av anatomi och hur kroppen fungerar, men också av tekniskt och praktiskt arbete med mina händer. I osteopatin fann jag den perfekta kombinationen.

Jag tar emot patienter på svenska, engelska och tyska. Välkommen!

E-post: sabine@osteopathuset.se

Osteopat

Eva Johansson

Min grundutbildning: 1998- 2003 på Skandinaviska osteopathögskolan i Göteborg.
Medicinsk grundutbildning 80 poäng i Uppsala 1997-1998

Vidareutbildningar
Lärling 2004 hos Rolf Sandahl, Massageterapeut specialiserad på cirkulationsmassage och lymfmassage
Postgraduated Couses inom Biodynamiskt osteopati mellan 2005-2013 Steg 1-9
Postgraduated pedriatic courses inom Biodynamisk osteopati. Steg 1-3

Det som alltid har drivit mig i mitt osteopatiska utövande är min nyfikenhet på människans komplexitet samt att förstå vad symtombilden grundar sig i.

E-post: eva@osteopathuset.se

Osteopat Eva Johansson
Osteopat Stina Furn

Osteopat

Stina Furn

Jag letade länge efter en behandlingsform som tar in hela människan där det fysiska, emotionella och mentala ingår. Det hittade jag i osteopatin. Målet är att hitta de bakomliggande orsakerna till varför besvär uppstår.

Behandlingen anpassas efter vad du behöver och efterfrågar. Många olika behandlingstekniker
används där vissa är mer fysiska och dynamiska medan andra är mjukare och subtila. Jag har läst en femårig utbildning vid Stockholm College of Osteopathic Medicine. Sedan har jag
vidareutbildat mig inom kraniosakral osteopati på Sutherland Cranial College of Osteopathy i England. För att kunna ge dig komplementerande övningar och råd kring ergonomi har jag även vidareutbildat mig inom postural träning.

E-post: stina@osteopathuset.se

Nyhet 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vehicula sodales orci eu finibus. Maecenas interdum nec felis ut vulputate. Vestibulum tristique ullamcorper lacus, nec tincidunt turpis aliquet ut. Donec ut elit varius, porttitor orci nec, ultricies lacus. Quisque sit
Läs mer

Hej världen!

Välkommen till WordPress. Detta är ditt första inlägg. Du kan redigera det eller ta bort det. Sedan är det bara att börja skriva! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vehicula sodales orci eu finibus. Maecenas interdum nec
Läs mer

Nyhetsbrev

Vi vill gärna dela vår kunskap, och erfarenheter med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vi vill gärna dela vår kunskap, och erfarenheter med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.