Skip to content

Behandlingar hos oss

Osteopatisk behandling kan snabbt återställa dig till normal aktivitet. Eftersom kroppen hänger ihop är det vanligt med smärta i organen intill det smärtande området. Tex ländrygg och magont/ menstruell smärta.

En osteopatisk konsultation börjar med att jag tar en omfattande sjukdomshistoria (anamnes). Efter det gör jag en full undersökning med specifik testning av de system som krävs, med hänvisning till anamnesen. 
Efter noga övervägande och diagnos av patienten kan osteopatisk behandling påbörjas.

Nackproblem kan bero på ett flertal olika saker och kan ge olika symptom eftersom vi alla är olika individer. Behandlingen anpassas alltid efter varje patient och dess unika behov.

Det finns många olika orsaker, tidigare slag, hormonella, cirkulatoriska störningar eller muskelspänningar från nacken och axlarna. Behandlingen anpassas alltid efter varje patient och dess unika behov.

Att komma i form efter en graviditet/amning eller efter en skada. Kanske har du någon fysisk blockering i kroppen som gör att du har svårt att bli gravid. Behandlingen möjliggör också en snabbare återgång till arbetslivet efter en sjukskrivning.

Huggande smärta när du böjer dig framåt, även när du ”bara” ska böja dig och spotta i handfatet vid tandborstning. Eventuellt strålar det ner i skinkan och/eller hela vägen ner i benet- ner i foten. 

Spänningar och smärta mellan skulderbladen, ofta en punkt där smärtan är värst och eventuellt strålar det också upp i axlarna/nacken och ut i armarna.  Andningen är ytlig, högt uppe i bröstkorgen och det är svårt att ta djupa andetag.

Kanske finns en tidigare olycka med stukad fot eller liknande som resulterat i att du snedbelastat ett knä eller en höft o som nu många år senare gett förslitningsskador och smärta.

Osteopatisk behandling kan snabbt återställa dig till normal aktivitet. Eftersom kroppen hänger ihop är det vanligt med smärta i organen intill det smärtande området. Tex ländrygg och magont/ menstruell smärta.

Vill du boka tid för en behandling eller konsultation? Enklast gör du det på vår sida hos Timecenter. Det går också bra att kontakta oss på info@osteopathuset.se.

Nyhet 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vehicula sodales orci eu finibus. Maecenas interdum nec felis ut vulputate. Vestibulum tristique ullamcorper lacus, nec tincidunt turpis aliquet ut. Donec
Läs mer

Hej världen!

Välkommen till WordPress. Detta är ditt första inlägg. Du kan redigera det eller ta bort det. Sedan är det bara att börja skriva! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing
Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev

Vi vill gärna dela vår kunskap, och erfarenheter med dig på vår webbplats. Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev.